Over re-intergratie amersfoort

Thatcher & Aalderink is erop gericht teneinde zichzelf betreffende betrekking tot de operationele uitvoering aangaande de IRO's kwalitatief te onderscheiden ten opzichte van een grote reïntegratiebureaus.

Onze coaches in Amersfoort zijn bekend met de diversiteit betreffende dit bedrijfsleven en ogen voor een eigen, zorgvuldige service. Ze werken nauw betreffende jouw tezamen opdat jouw weer energiek en gemotiveerd aan een slag kan kunnen.

Bij individuele begeleidingen gebruik je de methodiek taakgericht casework. Een bijzonder beproefde methode aangaande individuele begeleiding.

Daarom is bij Epheon verder nauwelijks enkel reïntegratietraject hetzelfde. Wij leveren nauwelijks standaardproducten en –trajecten met, doch stellen ú centraal. Dát is ons specialisme.

· marktoriëntatie en jobcoaching waarbij perfect toepassing wordt gemaakt betreffende een kennis en een relaties over onze persoonlijk afdeling bemiddeling en detachering;

Deelnemers gaan alleen op onderzoek zodat de coach direct de diepte in kan. De coach geeft regelrecht response, denkt mee en adviseert. Een combinatie over coach en sites instrumenten is een effectieve methode gebleken teneinde mensen kennis en vaardigheden voor te bezorgen. Deelnemers ervaren dit wanneer een ontdekkingsreis.

Of u dan ook meteen hoog ofwel laag bent opgeleid, arbeidsgehandicapt bent ofwel ons WW-uitkering heeft, Epheon biedt u dan ook een unieke aanpak in de speurtocht naar werk: individueel, persoonlijk en specialistisch.

In de IRO begeleiding is dat ook een 1e stap. Heeft u in uw loopbaan tot nu toe de juiste keuzes geschapen ? Bezit u dan ook stil gestaan bij wie u raakt, hetgeen u kunt, wat u dan ook wilt bereiken en hetgeen werk belangrijk maakt voor u dan ook ?

Hoger opgeleide werkzoekenden begeleiding geven die ingesteld kan zijn op een behoeften over deze doelgroep. Dit alles met maar één streven: kandidaten alweer zo vlug geoorloofd met ons passende baan helpen.

Je hebt ons vaste coach die tegelijkertijd contactpersoon is voor betrokken partijen. Xynthesis Amsterdam ondersteunt jouw resultaatgericht: naar een perfecte baan, in een geschikte omstreken en in de juiste evenwicht.

Voor kunstenaars uit al die disciplines en professionals uit een culturele sector heeft Kunstenaars&CO re-integratietrajecten aan.

Wij kijken naar wat jouw kunt en hetgeen jouw wilt bereiken binnen click here jouw opties. In deze module ontwikkel jouw een loopbaan profiel, elevator pitch en een CV.

Zo wenselijk kunt u dan ook de kansen op een baan vermeerderen via het volgen met trainingen zoals bijvoorbeeld solliciteren, presenteren ofwel netwerken.

Je heb geruime tijd verschillende management mogelijkheden in dit bedrijfsleven vervuld. Dikwijls vormde ik een brugfunctie tussen de menselijke maat en de prestaties aangaande een organisatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *